Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Descoperire: De cât timp este nevoie pentru a te amoreza

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Pentru a te îndrăgosti de cineva, este nevoie de mult mai puțin timp decât îți poți imagina. Astfel, mai puțin de un minut ar fi suficient pentru a te îndrăgosti de interlocutorul tău, spun oamenii de știință germani la sfârșitul cercetărilor lor.

CHIȘINĂU, 26 sept — Sputnik. Specialiștii germani de la Universitatea Otto-Friedrich din Bamberg au descoperit că durează mai puțin de un minut pentru a apărea sentimente pentru o persoană, informează Sputnik France, cu referire la ziarul britanic Daily Mail.

Studentă, domnişoară, zâmbet - Sputnik Moldova
Ce ne face cu adevărat fericiţi? Nu banii, nici succesul. Ce spune un studiu

Pentru a realiza acest lucru, au invitat 25 de studenți germani să participe la experimentul lor. Trebuiau să studieze fotografii de profil ale străinilor pe Tinder, o aplicație de întâlniri.

Rezultatele obținute au arătat că persoana are nevoie de aproximativ 244 milisecunde pentru a determina sexul persoanei. Ulterior, este nevoie de doar 59 milisecunde pentru a evalua atractivitatea acesteia.

Astfel, simpatia se naște în 303 milisecunde, aproximativ o treime dintr-un minut.

Pentru moment, specialiștii nu pot determina caracteristicile care determină această alegere. Unii oameni, mai presus de toate, acordă atenție feței, în timp ce alții privesc fizicul în general.

Fluxul de știri
0