Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ultima oră: Deputații se întrunesc în prima ședință plenară. Iată ce vor discuta

© Sputnik / Miroslav RotariȘedința Parlamentului RM 21.09.17
Ședința Parlamentului RM 21.09.17 - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful Legislativului a declarat că la ședința Biroului permanent a fost adoptată și agenda primei ședințe ordinare din actuala sesiune.

CHIȘINĂU, 26 sept – Sputnik. Parlamentul Republicii Moldova se întrunește joi, 27 septembrie, în prima ședință ordinară din sesiunea de toamnă-iarnă, care este și ultima sesiune din mandatul Parlamentului de legislatura a XX-a. Anunțul a fost făcut astăzi de președintele Legislativului, Andrian Candu, după ședința de astăzi a Biroului permanent.

Парламент - Sputnik Moldova
Politică
Unii deputați din Moldova vor ajunge în viitorul Parlament prin tragere la sorți

Șeful Legislativului a declarat că la ședința Biroului permanent a fost adoptată și agenda primei ședințe ordinare de actuala sesiune. Este vorba despre mai multe proiecte de lege, inclusiv unele care vor fi adoptate în lectură finală.

”Sunt mai multe proiecte ce țin de domeniul social, financiar-bancar, ce țin de mediul de afaceri”, a declarat Candu.

Sesiunea de toamnă-iarnă a început în data de 3 septembrie. Regulamentul Parlamentului prevede că sesiunea de toamnă începe în luna septembrie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii decembrie.

Fluxul de știri
0