Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rezultatul întâlnirii dintre Dodon și Kozak: Iată ce au discutat politicienii

© Facebook / Dodon IgorПрезидент Молдовы Игорь Додон на встрече со спецпредставителем президента России по развитию торгово-экономических отношений с республикой Дмитрием Козаком
Президент Молдовы Игорь Додон на встрече со спецпредставителем президента России по развитию торгово-экономических отношений с республикой Дмитрием Козаком - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova a discutat cu reprezentantul special al Președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu țara noastră: iată ce a declarat Dodon.

CHIȘINĂU, 26 sept — Sputnik. Președintele Igor Dodon s-a întâlnit la Moscova cu reprezentantul special al Președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu Republica Moldova, Dmitri Kozak, cu care a discutat mai multe aspecte ce țin de intensificarea relațiilor de colaborare dintre Moldova și Federația Rusă.

”Moldova trebuie să aibă drept obiectiv echilibrul politic și economic în relațiile sale cu țările din Vest și cele din Est. Acest echilibru are o importanță vitală pentru statul nostru”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Франко Фраттини вручил приднестровцам первые нейтральные автономера - Sputnik Moldova
Politică
Franco Frattini laudă Chișinăul și Tiraspolul pentru pașii făcuți în dosarul transnistrean

Totodată, șeful statului a făcut un schimb de opinii cu privire la posibilitățile de acordare a asistenței tehnice din partea Rusiei pentru producătorii moldoveni din domeniul agriculturii.

Un alt subiect discutat a fost situația din regiunea transnistreană și perspectivele evoluției dialogului în procesul de reglementare a diferendului transnistrean.

”Ne-am exprimat deschiderea de a contribui activ la măsurile de consolidare a încrederii şi de menținere a unui dialog permanent între reprezentanții ambelor maluri ale Nistrului”, a mai subliniat Dodon.

Fluxul de știri
0