Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vremea se schimbă radical: Meteorologii au emis o nouă avertizare

© Sputnik / Евгений Резник / Accesați arhiva multimediaПоследствия ледяного дождя в Краснодаре
Последствия ледяного дождя в Краснодаре - Sputnik Moldova
Abonare
Meteorologii prognozează temperaturi scăzute în următoarele zile, intensificări ale vântului și ploi de scurtă durată.

CHIȘINĂU, 24 sept — Sputnik. Toamna își intră în drepturi, astfel că zilele devin tot mai reci. Astăzi a intrat în vigoare codul galben de intensificări ale vântului emis de meteorologi.

Ploi cu grindină - Sputnik Moldova
Ce nu trebuie să facă pietonii și șoferii pe timp de ploaie și vânt puternic

Avertizarea este valabilă de luni până marți. Astăzi, la amiază, se prevăd intensificări ale vântului din direcție vestică în rafale de până la 15 — 20 metri/secundă.

În data de 24 septembrie temperatura aerului în timpul zilei va fi de 26 de grade Celsius în centrul țării, 25 de grade la nord și 27 în sudul țării. Meteorologii anunță că se prevăd precipitații de scurtă durată.

Mâine a fi ceva mai frig. Ziua se vor înregistra doar 15 grade Celsius în centrul țări, 14 grade în Nord și 16 în sudul țării. Noaptea temperatura aerului va coborî până la 4 grade Celsius. În noaptea de joi se vor înregistra chiar minime de 1…3 grade.

Spre sfârșitul săptămânii vremea se va încălzi uşor, iar în weekend vom avea parte de temperaturi de până la 24 de grade.

Fluxul de știri
0