Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Asta doar un moldovean o poate face: Iată cum a încercat să intre cu o rulotă în țară

© Sputnik / Мирослав Ротарьпограничная полиция
пограничная полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un cetățean moldovean, în loc să obțină noi documentele de înmatriculare pentru o rulotă, după ce le pierduse pe cele originale, a încercat să treacă mijlocul de transport în baza unui act străin. Polițiștii de Frontieră din punctul de trecere Leușeni s-a sesizat însă, rulota fiind sechestrată, iar pe numele cetățeanului au fost pornite cercetări.

Проверка документов - Sputnik Moldova
Societate
A intrat în vamă cu un Mercedes ML 350, dar iată cum a ieșit – Foto
CHIŞINĂU, 24 sept — Sputnik. În dimineața de duminică, 23 septembrie, pentru formalitățile necesare trecerii frontierei de stat s-a prezentat un microbuz cu remorcă, pe care era transportată o rulotă, înmatriculată în Germania.

Conducătorul auto a fost legitimat ca cetățean al Republicii Moldova, în vârstă de 40 de ani. În timpul controlului de frontieră, persoana a prezentat mai multe documente pentru mijloacele de transport. Ca urmare a verificărilor în baza de date, polițiștii de Frontieră au constatat că pe numărul certificatului de înmatriculare al rulotei era înregistrat alt vehicul.

Șoferul a confirmat că documentul nu aparține rulotei prezente în punctul de trecere, pe cele originale le pierduse în Germania, de unde aducea vehiculul. Ba mai mult, bărbatul a recunoscut că și-a încercat norocul, sperând că angajații Poliției de Frontieră nu vor observa șiretlicul.

Pe faptul dat, polițiștii de frontieră continuă cercetările în vederea elucidării cazului sub toate aspectele legale. Cetățeanului moldovean i-a fost autorizată intrarea în țară, însă a fost deposedat de rulotă, care va rămâne pe teritoriul PTF Leușeni până la luarea unei decizii în acest sens.

Fluxul de știri
0