Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteo: Gata cu vremea bună - noaptea sunt posibile înghețuri

© Sputnik / Евгений Резник / Accesați arhiva multimediaÎnghețuri
Înghețuri - Sputnik Moldova
Abonare
Dacă luni, în prima zi a săptămânii viitoare, ne vom mai bucura încă de vreme caldă, de temperaturi generoase că de vară, de marți vremea schimbă macazul.

Vasile Șarban - Sputnik Moldova
În curând vom avea noi soiuri de fructe și legume: Încălzirea globală e de vină
CHIŞINĂU, 23 sept — Sputnik. În nopțile de marți, miercuri și joi, mercurul în termometre va coborî de la +4 grade Celsius, aproape de gradația 0. Cel puțin așa anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat pe site-ul său oficial meteo.md.

Începând de marți, și ziua va fi mai răcoare, înregistrându-se față de luni o diferență de aproape 10 grade Celsius. Astfel, dacă luni ziua vom avea +22.. +27 de Grade Celsius, atunci maximele de marți nu vor varia între +11.. +16 grade Celsius.

Mâine, chiar dacă va fi încă cald, vom avea temperaturi de vară: +22..+27 de grade Celsius, va ploua în toată țară, iar marți doar în raioanele din nordul Republicii Moldova.

Meteorologii spune că spre sfârșitul săptămânii vremea se va mai încălzi, mercurul în termometre ajungând la +15.. +20 de grade Celsius.

Fluxul de știri
0