Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Kozak: Forumul Economic Moldo-Rus va întări relațiile bilaterale dintre Moldova și Rusia

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaDmitri Kozak
Dmitri Kozak - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Reprezentantul special al președintelui rus, Dmitri Kozak, s-a adresat participanților Forumului Economic Moldo-Rus -2018.

CHIȘINĂU, 21 sept — Sputnik. Rusia apreciază relațiile cu Republica Moldova, bazate pe o lungă tradiție de prietenie, iar consolidarea cooperarii economice sau în alte domenii este în interesul ambelor țări, a declarat vicepremierul rus Dmitri Kozak în mesajul său adresat participanților la primul Forum Economic Moldo-Rus „Noi orizonturi de cooperare”.

Alexandru Stratan - Sputnik Moldova
Opinie: Forumul Economic Moldo-Rus, un prim pas spre restabilirea relațiilor moldo-ruse

Textul mesajului a fost citit de către ambasadorul rus în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

„Rusia apreciază relațiile cu Republica Moldova, bazate pe o lungă tradiție de prietenie, iar consolidarea întregului complex al cooperării bilaterale este pe deplin în interesul țările noastre”, a menționat Dmitri Kozak în mesajul său.

Vicepremierul a mai adăugat că la Chișinău există politicieni proeminenți, oameni de afaceri și experți care pot identifica noi orizonturi de cooperare, pot stabili noi relații de afaceri și sunt capabili de a consolida relațiile existente.

Mai multe detalii privind declarațiile făcute de Dmitri Kozak găsiți pe ru.sputnik.md.

Fluxul de știri
0