Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mai multe acorduri semnate în cadrul Forumului Economic Moldo-Rus: Iată în ce domenii

© Sputnik / Miroslav RotariПодписано молдо-российско соглашение о развитии агро-промышленного комплекса
Подписано молдо-российско соглашение о развитии агро-промышленного комплекса - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii de afaceri din Rusia și Moldova au semnat un șir de acorduri de colaborare în cadrul Forumului Economic Moldo-Rus.

CHIȘINĂU, 21 sept — Sputnik. Forumul are deja rezultate palpabile — în cadrul reuniunii au fost semnate mai multe acorduri de colaborare între oamenii de afacere ruși și moldoveni.

Astfel, a fost semnat un acord între reprezentanții mediului de afaceri din sectorul turismului din Republica Moldova și Federația Rusă.

Dmitri Kozak - Sputnik Moldova
Kozak: Forumul Economic Moldo-Rus va întări relațiile bilaterale dintre Moldova și Rusia

De asemenea, un acord de colaborare a fost semnat în domeniul producției de conserve.

Un alt acord moldo-rus vizează dezvoltarea complexului agro-alimentar.

La Forumul Economic Moldo-Rus participă aproximativ 200 de oameni de afaceri din Rusia și peste 350 din Republica Moldova.

Organizatorul Forumului Economic Moldo-Rus este Consiliul Economic Moldo-Rus. Din partea Rusiei, evenimentul este organizat cu sprijinul organizaţiilor obşteşti "Delovaia Rossia" şi "Opora Rossii", al Camerei de Comerţ şi Industrie din Rusia, precum și al Uniunii Ruse a Industriaşilor şi Antreprenorilor.

Fluxul de știri
0