Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Droguri extrem de periculoase vândute în Capitală: Iată cum acționau comercianții

© Pixabay / the3catsCocaină
Cocaină - Sputnik Moldova
Abonare
Mai multe persoane au fost reținute pentru că au comercializat droguri în proporții deosebit de mari.

CHIȘINĂU, 20 sept — Sputnik. Șase persoane din Capitală au fost reținute de către polițiști fiind bănuite de comercializarea substanțelor narcotice. Este vorba de persoane cu vârstele cuprinse între 32 și 60 de ani. Grupul vindea stupefiante de tip "Heroină" pe teritoriul Chișinăului în cantități deosebit de mari.

Fabrică improvizată, producere de droguri - Sputnik Moldova
Societate
Îngrozitor: Iată cum arată o speluncă de droguri din Capitală

În urma perchezițiilor, oamenii legii au găsit în mașinile și casele indivizilor 152 de cu heroină „Heroină" de aproximativ 50 grame, 5 pachete din hârtie şi „zip lock" cu substanţa stupefiantă „PVP", cântar electronic de mici dimensiuni, 9 telefoane mobile utilizate la săvîrşirea infracţiunii, cartele SIM, seringi şi alte instrumente şi aparate confecţionate artizanal pentru prepararea şi utilizarea drogurilor în formă finală. O parte din droguri erau pregătite în pachețele pentru realizarea către consumatori.

245 de gr de droguri au fost ridicată, sigilată și transportată la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP. Valoarea drogurilor confiscate, în cazul comercializării pe piaţa neagră, a fost estimată la aproximativ 900 000 de lei.

Polițiștii întreprind măsuri speciale de investigaţie şi acţiuni de urmărire penală pentru a reține și alți complici care au participat la săvîrşirea infracţiunii, dar şi stabilirii sursei de provenienţă a drogurilor.

Suspecții au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie Chişinău. Potrivit legislației, indivizii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani.

Fluxul de știri
0