Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Iată cum arată o speluncă de droguri din Capitală

© Photo : Procuratura Generală a Republicii MoldovaFabrică improvizată, producere de droguri
Fabrică improvizată, producere de droguri - Sputnik Moldova
Abonare
O speluncă de droguri din Chișinău a fost deconspirată de către Poliţia Capitalei.

CHIȘINĂU, 6 aug — Sputnik. Ofițerii de investigații ai sectorului Râşcani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău au intrat în posesia unei informații operative că într-un apartament din acest sector este organizată o speluncă de consum de droguri.

Trei persoane suspecte, cu vârstele cuprinse între 28 şi 32 de ani, anterior judecate pentru infracțiuni similare, au fost documentate pe parcursul a circa doua luni, ulterior polițiștii au efectuat percheziții autorizate în apartamentul din sectorul Râşcani.

În urma cercetărilor demarate la faţa locului poliţiştii au depistat aparate confecţionate artizanal pentru consum de narcotice, masa vegetala de culoare verde asemanatoare marijuanei, masa vegetala de culoare gălbuie si roşietica şi 27 de pastile, toate în valoare de circa 15 000 lei. Acestea au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

În funcție de rezultatele expertizelor chimice, suspecţii riscă să fie cercetaţi penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora și să fie privați de libertate pe un termen de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0