Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Grav: Și-a ucis iubita și a îngropat-o chiar în grădină, iar acum va fi judecat - Detalii

CC0 / Pixabay / Republica / Ucigaș - Imagine Simbol
Ucigaș - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Dosarul bărbatului din Bălăbănești care și-a ucis fost concubină, trimis în instanță.

CHIȘINĂU, 19 sept — Sputnik. Procuratura raionului Criuleni a finalizat şi a transmis în judecată cauza penală de învinuire a unui bărbat de omor intenţionat al fostei sale concubine şi păstrarea ilegală a muniţiilor.

Crimă - Acces Interzis - Sputnik Moldova
Societate
Crimă oribilă în Capitală: Un polițist și-a ucis soția și a aruncat cadavrul la gunoi

Tragedia a avut loc în noaptea de 30 spre 31 mai curent. Cazul, însă, a ieşit la iveală peste câteva zile, atunci când oamenii legii au fost alertaţi de o femeie care a anunţat despre dispariţia prietenei sale.

În cadrul investigaţiilor demarate pe faptul dispariţiei femeii, adjunctul procurorului-şef al raionului Criuleni, împreună cu grupa operativă, s-a deplasat la domiciliul fostului concubin al femeii.

În timp ce bărbatul se ascundea în casă, procurorul a observat în grădina acestuia o porţiune de pământ proaspăt săpată. Omul legii a săpat mai adânc cu o ustensilă, descoperind corpul neînsufleţit al femeii dispărute. Suspectul a fost imediat încătușat.

Potrivit probatoriului, victima, în vârstă de 38 de ani, aflându-se la domiciliul fostului concubin, s-a certat cu acesta. În urma conflictului, inculpatul a lovit-o crunt în regiunea capului. Femeia a decedat pe loc.

Messer - Sputnik Moldova
Șocant: Un copil de 9 ani și-a ucis bunica pentru că nu l-a lăsat la calculator

Pentru a ascunde urmele infracţiunii, a doua zi după crimă, bărbatul a îngropat corpul femeii în propria grădină, iar hainele şi telefonul acesteia le-a incendiat.

În timpul percheziţiei la domiciliul inculpatului, au fost depistate şi ridicate trei cartuşe care fac parte din categoria muniţiilor letale şi care erau păstrate de către acesta în mod ilegal.

Fiind audiat de procurori, bărbatul în vârstă de 48 de ani şi-a recunoscut vina, iar dacă va fi găsit vinovat el riscă de la 10 până la 15 ani privațiune de libertate.

Fluxul de știri
0