Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Crimă oribilă în Capitală: Un polițist și-a ucis soția și a aruncat cadavrul la gunoi

© Sputnik / Rodion ProcaCrimă - Acces Interzis
Crimă - Acces Interzis - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul polițist din municipiul Chișinău care și-a ucis fosta soție și i-a aruncat cadavrul la tomberon, a fost condamnat.

CHIȘINĂU, 20 aug — Sputnik. Polițistul care și-a omorât fosta soție, aruncând cadavrul la gunoi, a fost condamnat de prima instanță la 13 ani de închisoare. Cei doi aveau împreună un copil.

Amintim că trupul victimei a fost găsit de către un măturător în dimineața zilei de 13 martie 2018, într-o geantă lăsată în apropierea tomberoanelor de pe strada Suceviţa, sectorul Buiucani al Chișinăului.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Societate
Detalii șocante despre femeia strangulată și aruncată la gunoi de fostul soț

Procurorii spun că bărbatul și-a recunoscut vina, acesta fiind condamnat pentru omor premeditat, săvârșit cu o deosebită cruzime.

Oamenii legii au stabilit că fostul polițist a strangulat femeia în vârstă de 29 de ani în timp ce aceasta dormea. Ulterior, pentru a ascunde urmele infracțiunii, a pus cadavrul fostei soţii într-o geantă și l-a dus la gunoi.

Cei doi aveau un băiețel, care în ziua crimei se afla la bunici. Individul a fost anterior angajat în cadrul Poliției de Frontieră, iar victima — în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Tânărul ucis de un polițist la piscina din Hâncești a fost împușcat din două arme>>>

Sentinţa primei instanțe este cu drept de atac.

Fluxul de știri
0