Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dodon, nedumerit de remanierile guvernamentale: Au mai rămas câteva luni până la alegeri

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидент Игорь Додон
Президент Игорь Додон - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a plasat în această dimineață un mesaj pe pagina sa de Facebook în care își arată nedumerirea față de decizie de ieri a Partidului Democrat de a efectua remanieri guvernamentale.

Президент Игорь Додон - Sputnik Moldova
Politică
Dodon spune dacă va semna decretul de numire a lui Radu și Ciubuc în funcția de ministru
CHIŞINĂU, 19 sept — Sputnik. Președintele țării scrie că nu înțelege necesitatea remanierilor din Guvern în condițiile în care au rămas câteva luni până la alegeri. În opinia lui, cetățenii Republicii Moldova așteaptă ca acest Guvern și această majoritate parlamentară să plece definitiv, dar nu înlocuirea unor miniștri cu alții.

El mai afirmă că, dacă democrații i-ar auzi pe cetățeni, demult ar fi dizolvat Parlamentul şi ar fi declarat alegeri anticipate, fără a tărăgăna lucrurile până în februarie.

În finalul mesajului său plasat pe rețelele de socializare, care este un rezumat al unor declarații făcute de șeful statului marți seara, în cadrul emisiunii „Moldova în Direct", la postul public de televiziune Moldova 1, el a mai spus că așteaptă să plece tot Guvernul actual, să fie organizate alegeri parlamentare şi să fie formată o nouă majoritate parlamentară şi un nou Guvern.

Fluxul de știri
0