Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Imagini care vă pot afecta emoțional: L-au bătut până a murit și l-au aruncat în toaletă

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Doi bărbați au omorât în bătaie un alt bărbat și l-au aruncat în toaletă.

CHIȘINĂU, 18 sept — Sputnik. Doi bărbați cu vârste de 25 și 35 de ani, originari din raionul Nisporeni și Hâncești, au fost reținuți de polițiștii din țara noastră și cei din România. Cei doi sunt suspectați de omor intenționat.

Crimă - Acces Interzis - Sputnik Moldova
Societate
Crimă oribilă în Capitală: Un polițist și-a ucis soția și a aruncat cadavrul la gunoi

Reținerea a avut loc după ce concubina unuia dintre suspecți a alertat poliția că în toaleta propriei gospodării din raionul Nisporeni au fost găsite mai multe oseminte. Ca urmare a mai multor investigații efectuate de către forțele de ordine, a fost identificată identitatea persoanei decedate.

De asemenea, s-a stabilit că suspecții împreună cu victima au consumat băuturi alcoolice la domiciliul unuia din aceștia în luna iulie a acestui an. Ulterior, suspecții i-au aplicat victimei mai multe lovituri în regiunea pieptului, lăsând-o fără suflare, după care au aruncat corpul în veceul din gospodărie.

În urma unui șir de măsuri complexe de investigație întreprinse de oamenii legii s-a stabilit că suspecții se ascund pe teritoriul României, unde au și fost reținuți.

La moment, se efectuează procedura de extrădare a suspecților.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală. Dacă vor fi găsiți vinovați, indivizii riscă închisoare de până la 20 de ani sau detenție pe viață.

Vă avertizăm că imaginile vă pot afecta emoțional. 

Fluxul de știri
0