Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rușinos și criminal: Iată ce a făcut un polițist de patrulare

© Sputnik / Miroslav RotariPoliția - Imagine Simbol
Poliția - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Un polițist din municipiul Bălți a făcut o promisiune pe care însă nu a mai reușit să o îndeplinească.

CHIȘINĂU, 17 sept — Sputnik. Un polițist de patrulare din municipiul Bălți a fost prins în flagrant delict de ofițerii şi procurorii anticorupție în moment în care primea 200 de euro de la o persoană, căreia i-ar fi promis că „o scapă de răspundere" pe un caz de accident rutier.

Dosar penal, verdict, cătușe, gratii - Sputnik Moldova
Societate
Polițist din Orhei, condamnat la cinci ani de închisoare: Iată ce i-a făcut unei minore

Potrivit denunțătorului, bănuitul i-ar fi dat asigurări că ar avea influență asupra ofițerului de urmărire penală, în procedura de examinare a căruia se află materialele pe faptul unui accident rutier și că-l poate determina să adopte o decizie finală favorabilă.

Pe numele suspectului a fost pornit un dosar penal pentru trafic de influenţă. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la șase ani privațiune de libertate sau amendă de până la 150 de mii de lei.

La moment, se întreprind acțiuni în vederea elucidării tuturor circumstanțelor cazului și identificării persoanelor implicate.

Oficiul Nord al Procuraturii Anticorupție conduce urmărirea penală.

Fluxul de știri
0