Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Grămadă de fiare pe asfalt în municipiul Bălți: O persoană a murit la spital - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariАвария в Кишиневе дтп accident rutier
Авария в Кишиневе дтп accident rutier - Sputnik Moldova
Abonare
O persoană a murit în urma unui accident grav produs pe o șosea din municipiul Bălți.

CHIȘINĂU, 17 sept — Sputnik. Accident grav în municipiul Bălți. În această dimineață salvatorii au intervenit pentru a scoate de sub fiare un bărbat de 45 de ani. Potrivit datelor IGSU, două autoturisme de model KIA Rio și Dacia Logan s-au ciocnit frontal.

Accident în Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Accident grav la Rezina: Două persoane, scoase dintre fiare de salvatori - Video

În urma accidentului șoferul mașinii de model KIA Rio în vârstă de 45 de ani s-a ales cu diverse traumatisme și a rămas blocat în autoturismul avariat. La fața locului au intervenit angajații Detașamentului căutare-salvare din municipiul Bălți care au efectuat lucrări de descarcerare, după care bărbatul a fost preluat o ambulanță, dar în drum spre spitalul municipal din Bălți a decedat.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani care se afla la volanul autoturismului Dacia Logan a suferit doar leziuni corporale ușoare. Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează să fie stabilite de oamenii legii.

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 26 situații de risc.

Fluxul de știri
0