Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident grav la Rezina: Două persoane, scoase dintre fiare de salvatori - Video

© SputnikAccident în Chișinău
Accident în Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Un grav accident de circulație s-a produs în această noapte pe drumul Rezina-Orhei: două persoane au fost descarcerate de salvatori.

CHIȘINĂU, 3 aug — Sputnik. Salvatorii IGSU au fost solicitați în această noapte pentru a interveni la descarcerarea a două persoane, victime ale unui accident rutier produs pe șoseaua Rezina — Orhei, în apropiere de localitatea Cinișeuți.

Авария в Кишиневе дтп accident rutier - Sputnik Moldova
Societate
Accident cumplit pe șoseaua Bălți - Glodeni: Au rămas doar fiare pe asfalt

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 01.33 de minute. În accident au fost implicate două autoturisme, de model Mitsubishi și Reno Megan, care au intrat în coliziune. În urma ciocnirii celor două mijloace de transport, conducătorul auto și pasagerul din față a autoturismului de model Mitsubishi au fost prinși între fiarele mașinii.

La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri din cadrul Secției Situații Excepționale Rezina, care a efectuat lucrări de deblocare a celor două persoane. Oamenii, cu diverse traumatisme, au fost transportați de urgență la spital. Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Fluxul de știri
0