Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului: Începe combaterea ambroziei

© Sputnik / Мирослав РотарьMADRM
MADRM - Sputnik Moldova
Abonare
Pentru soluționarea problemei plantei de ambrozie, MADRM cheamă subiecții interesați să participe la elaborarea unui Plan de acțiuni.

CHIȘINĂU, 14 sept — Sputnik. Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului anunță inițierea procesului de elaborare a proiectului hotărârii Guvernului cu privire la aprobarea regulamentului de combatere și prevenire a răspândirii buruienii ambrozia.

Guvernul Republicii Moldova - Sputnik Moldova
Politică
Pavel Filip, către ministrul agriculturii: Copiați legea de la vecini și veniți cu soluții

Ministerul va elabora un plan de acțiuni privind implementarea Regulamentului pentru anii 2019 — 2024, pentru aprobarea unor acte normative, organizarea campaniilor de informare, conștientizare și educare a populației despre efectul alergic al acesteia și riscul asupra sănătății populației.

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului atenționează subiecții interesați asupra participării active la examinarea proiectului menționat, cu prezentarea propunerilor pe marginea acestuia.

Propunerile și obiecțiile la proiect pot fi transmise până pe 18 septembrie 2018.

Fluxul de știri
0