Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pavel Filip, către ministrul agriculturii: Copiați legea de la vecini și veniți cu soluții

© Photo : Guvernul Republicii Moldova Guvernul Republicii Moldova
Guvernul Republicii Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Problema „ambroziei” a stârnit discuții aprinse în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului Republicii Moldova.

CHIȘINĂU, 13 sept — Sputnik. Pavel Filip a rămas nemulțumit de acțiunile Ministerului Agriculturii la capitolul „ambrozia și metodele de combatere a plantei sezoniere".

Премьер-министр Республики Молдова Павел Филип - Sputnik Moldova
Societate
Mustrări aspre la Guvern: Iată cine l-a supărat pe premierul Pavel Filip – Video

Pavel Filip a cerut săptămâna trecută Ministerului Agriculturii să vină cu propuneri pentru eradicarea ambroziei — planta care este periculoasă pentru sănătatea oamenilor.

Ministerul Agriculturii a luat act de solicitarea lui Pavel Filip privind metodele de combatere a ambroziei şi a trasmis premierului o scrisoare în care „prezintă" informaţii despre ambrozie — unde este întâlnită şi care sunt efectele acesteia asupra oamenilor.

Prim-ministrul a rămas nemulțumit de scrisoarea recepționată ca răspuns la solicitarea sa.

„Eu vă mulţumesc domnule ministru, dar acest lucru îl puteam citi pe net. Prin această scrisoare, ne informaţi că aceasta este problema administraţiei publice locale. Zic ca să nu vă pierdeţi timpul în continuare. Am făcut lucrul în locul ministerului Agriculturii", a menționat Pavel Filip.

Moldovenii care nu-și vor prăși grădina vor fi amendați>>>

„Domnule ministru, transmiteți colegilor să nu mai vină cu asemenea scrisori. Iată legea aprobată de colegii din România. Trimiteți Ministerului această lege, copiaț-o și vă rog să nu veniți cu argumente de ce nu pot fi executate anumite lucruri, dar veniți cu propuneri", s-a adresat prim-ministrul Pavel Filip ministrului Agriculturii, Liviu Volconovici, în cadrul ședinței de Guvern.

Fluxul de știri
0