Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Una dintre persoanele suspectate de otrăvirea lui Skripal va oferi comentarii presei

© Sputnik / Алексей Филиппов / Accesați arhiva multimediaSalisbury
Salisbury - Sputnik Moldova
Abonare
Unul dintre “suspecții” de organizarea atentatului la viața lui Serghei Skripal și fiicei acestuia ar putea oferi declarații pentru presă săptămâna viitoare.

CHIȘINĂU, 13 sept — Sputnik. Aleksandr Petrov, suspectat de autoritățile britanice de otrăvirea lui Serghei și Iulia Skripal, a reacționat la propunerea lui Vladimir Putin de a oferi comentarii presei.

Salisbury - Sputnik Moldova
Rusia
Putin, cu privire la suspecții în cazul Skripal: „Știm cine și ce sunt. Nimic criminal"

"Deocamdată, fără comentarii. Poate ceva mai târziu. Săptămâna viitoare, mă mai gândesc", a declarat acesta pentru reporterul postului de televiziune Rossia 24.

Amintim că președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat în cadrul Forumului Economic Estic că autoritățile au reușit să-i identifice pe Aleksandr Petrov și Ruslan Boșirov, suspectați de procuratura britanică de implicare în incidentul de la Salisbury.

Șeful statului rus i-a îndemnat să ia legătura cu presa și să povestească totul. De asemenea, Putin și-a exprimat convingerea că în istoria acestora "nu există nimic criminal".

„Aș vrea să mă adresez lor, să ne audă astăzi. Să vină undeva, la voi, la instituțiile de presă. Sper că vor decide să apară și să povestească totul despre ei", a menționat Putin.

Fluxul de știri
0