Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O bătrână, salvată de pompieri: Vezi ce a pățit o femeie din Basarbeasca în beciul casei

© Sputnik / Miroslav RotariCasă - Imagine Simbol
Casă - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Inspectoratului General pentru Situații de Urgență atenționează cetățenii să fie foarte prudenți în perioada fermentării vinului.

CHIȘINĂU, 12 sept — Sputnik. O femeie în vârstă de 84 de ani a fost salvată de pompieri, după ce a intrat în beci și s-a intoxicat cu dioxid de carbon, emanat în timpul fermentării finului.

Прохожие во время дождя в Москве - Sputnik Moldova
Societate
Bilanțul IGSU: Ploile au făcut prăpăd în unele localități - Video

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, cazul a avut loc ieri, într-o gospodărie din orașul Basarabeasca. Potrivit primelor informații, bătrâna a intrat în beciul locuinței unde avea loc procesul de fermentare a vinului, iar rudele acesteia au depistat la scurt timp că aceasta nu a mai revenit.

Apropiații femeii au apelat Serviciul 112 pentru a solicita ajutor în regim de urgență.

La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri, care au intrat în încăpere și au scos bătrâna. Femeia a fost preluată de o echipă medicală pentru îngrijiri medicale.

IGSU atenționează că nu este recomandată aflarea pe perioade lungi în beciurile unde există recipiente cu vin în proces de fermentare, mai ales dacă beciurile nu sunt dotate cu sisteme de ventilare.

Incredibil: A căzut de pe acoperișul unei clădiri din Chișinău și a rămas viu — Video>>>

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în anul 2017, în urma intoxicării cu dioxid de carbon în procesul de fermentare au decedat cinci persoane.

Fluxul de știri
0