Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bilanțul IGSU: Ploile au făcut prăpăd în unele localități - Video

© Sputnik / Natalia SeliverstovaПрохожие во время дождя в Москве
Прохожие во время дождя в Москве - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Mai multe localități au fost afectate de ploile torențiale de ieri. Mai multe drumuri au fost inundate, iar unele localități au rămas fără curent electric.

CHIȘINĂU, 6 sept — Sputnik. Potrivit informațiilor IGSU, în urma ploilor torențiale înregistrate pe teritoriul țării pe data de 5 septembrie  au rămas parțial deconectate de la energia electrică 22 de localități din 9 raioane. 

Nori - Sputnik Moldova
Atenție: S-a întunecat cerul deasupra Capitalei – Vine potopul?

În dimineața zilei de 6 septembrie ora 6.00 rămân fără curent electric 3 localități din raioanele Taraclia și UTA Găgăuzia. Ploile au afectat localitățile Cairaclia și Novosiolovca din raionul Taraclia, unde pompierii au efectuat lucrări de pompare din mai multe gospodării.

În raionul Cantemir, localitatea Lingura precipitațiile au deteriorat circa 2 km de drum, iar în satul Câșla au fost avariate două poduri. Mai mult, precipitațiile abundente au afectat alte 10 km de drum local din localitatea Tartaul al aceluiași raion, iar în localitățile Doina, Lopățica și Moscovei a raionului Cahul, pompierii au intervenit pentru pomparea apei din mai multe gospodării. La fața locului lucrează Comisiile pentru situații excepționale pentru estimarea prejudiciilor înregistrate.

Fluxul de știri
0