Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moldova, la un pas de o victorie dramatică

© Sputnik / OsmatescoЛига наций
Лига наций - Sputnik Moldova
Abonare
Naționala Moldovei la fotbal condusă de antrenorul Alexandru Spiridon a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Belarus. Partida s-a disputat pe stadionul Zimbru din capitală.

Chișinău, 12 septembrie — Sputnik. În prima partidă jucată pe teren propriu, tricolorii au fost la un pas de o victorie dramatică în fața reprezentativei din Belarus. Vitalie Damașcan și Alexandru Epureanu au ratat incredibil în ultimul minut de joc.

Fotbalistul legitimat la FC Torino nu a putut să-l învingă de unul singur pe portarul oaspeților, iar peste câteva clipe căpitanul echipei Moldovei, Alexandru Epureanu, a trimis peste poartă mingea lovită cu capul în urma unei centrări de la colțul terenului.

Alexandru Spiridon a declarat pentru Sputnik Moldova că va crede până în ultima clipă în șansele Moldovei la calificare și că naționala trebuie să demonstreze un fotbal de calitate, așa cum s-a întîmplat în primele 35 de minute cu Luxemburgul.

"A fost un joc egal. Ambele formații au avut semiocazii, dar noi pe final am avut de două ori șansa de a tranșa partida în favoarea noastră. A fost un fotbal mai mult fizic în care reprezentativele au luptat mult. Jucătorii noștri au demonstrat că sunt bărbață adevărați", a declarat Spiridon.

Adrian Bogdan - Sputnik Moldova
Adrian Bogdan:"Naționala Moldovei trebuie să facă imposibilul"

De asemenea, tehnicianul s-a arătat nemulțumit de Damașcan, care pe final a luat o decizie neinspirată. Antrenorul Moldovei este de părere că în asemenea situații ar fi fost mai bine dacă ar fi driblat portarul, după care ar fi șutat.

În plus, Spiridon s-a declarat optimist în privința faptului că actualul lot va progresa, iar tinerii care sunt titularizați vor progresa.

Moldova a acumulat doar un punct în primele două partide în Grupa D, Grupa 2 și se află pe locul trei.

Pe prima poziție este Luxemburgul cu șase puncte, urmată de Belarus cu patru puncte. San Marino deocamdată este pe ultimă poziție.

Fluxul de știri
0