Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Adrian Bogdan:"Naționala Moldovei trebuie să facă imposibilul"

© Sputnik / Rodion ProcaAdrian Bogdan
Adrian Bogdan - Sputnik Moldova
Abonare
Selecționata Moldovei va debuta în cadrul Ligii Națiunilor pe 8 septembrie în compania reprezentativei Luxemburgului. Noul format competițional presupune două etape de calificare pentru faza finală la campionatului European.
Adrian Bogdan:"Naționala Moldovei trebuie să facă imposibilul"

Pentru a merge mai departe tricolorii sunt obligați să ocupe una din primele două poziții.

Moldova face parte din Liga D, Grupa 2, alături de Belarus, San Marino și Luxemburg. Fostul antrenor secund al naționalei Moldovei susține că ar fi fost cu mult mai bine dacă reprezentativa noastră ar fi debutat pe teren propriu având suportul spectatorilor. În plus, președintele clubului Zarea a menționat că insuccesele selecționatei au fost uitate de jucători și nu ar trebui să-i afecteze psihologic în noul stagiu de calificare.

"Jucătorii noștri trebuie să facă imposibilul. Astăzi fotbalul a progresat foarte mult. Toți știu a juca fotbal. Recent o echipă din Luxemburg a eliminat campioana României, CFR Cluj. Despre ce discutăm. Va fi greu pentru că Luxemburg preferă un joc pe contraatac, iar foitbaliștii moldoveni nu au capacitatea necesară de a crea o presiune permanentă în atac. Sperăm să asistăm la o victorie a naționalei noastre", a declarat Adrian Bogdan.

Oficialul a menționat că echipa noastră are suficienți jucători cu experiență și dornici de victorie. Mulți dintre ei evoluează în campionate foarte puternice cum ar fi Seria A sau campionatul Olandei.

"Sincer, nu m-am așteptat ca portarul nostru, Alexei Coșelev, să paibă asemenea evoluții bune la formația lui de club. Competiția din Olanda are un nivel foarte înalt, iar el a evoluat foarte bine în toate meciurile de până acum. Nu-mi aduc aminte să fi avut un asemenea portar, de o asemenea calitate", a conchis Adrian Bogdan.

Fluxul de știri
0