La Paris, un nou atac cu cuțitul împotriva trecătorilor - Video

© AFP 2022 / Joel SagetParis
Paris - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Infractorul i-a rănit pe șapte oameni, dintre care cinici au ajuns în reanimare.

CHIȘINĂU, 10 sept — Sputnik. La Paris un bărbat a atacat cu cuțitul mai multe persoane, anunță BFM TV, care este citat de RIA Novosti.

Poliția franceză - Sputnik Moldova
Clipe de groază în Franța: Un nou atac terorist, într-un supermarket

Îngrozitorul caz a avut loc duminică seara târziu, la un cinematograf dintr-un arondisment al Parisului.

Agresorul, care era înarmat cu un cuțit, dar și cu o rangă metalică, i-a atacat pe doi bărbați și pe o femeie. Unul dintre martori a aruncat în el cu un obiect, fapt care l-a speriat pe răufăcător. El a fugit, dar mai târziu i-a atacat pe doi turiști britanici.

Potrivit bilanțului făcut de autorități, au fost rănite șapte persoane, dintre care cinci sunt în reanimare.

Bărbatul a fost reținut de angajații brigăzii de luptă cu criminalitatea. Potrivit ziarului Parisien, el este originar din Afganistan.

În ultima vreme, atacurile armate întreprinse împotriva oamenilor din stradă sunt foarte dese. În data de 23 august, un bărbat înarmat a atacat mai multe persoane în vestul Parisului. Doi oameni au decedat, iar unul a fost grav rănit.

Poliția l-a lichidat pe ucigaș, care s-a dovedit a fi în lista persoanelor care prezintă pericol pentru securitatea țării.

La mijlocul lunii mai, un etnic cecen i-a atacat pe trecătorii din stradă din Paris. Un om a murit pe loc, iar patru au fost răniți. Poliția l-a împușcat pe ucigaș.

Fluxul de știri
0