Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bărbatul care și-a ținut ostatică familia a murit la spital: Filmul evenimentelor - Video

CC0 / Pixabay / NestoR019 / Pistol
Pistol - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat și-a ținut ostatecă familia într-un apartament din sectorul Botanica al Capitalei și i-a amenințat că-i omoară.

CHIȘINĂU, 10 sept — Sputnik. Bărbatul care și-a ținut ostatică familia într-un apartament din sectorul Botanica al Capitalei a murit.

Acesta a opus rezistență în momentul în care oamenii legii au intrat cu forța în apartament și a fost împușcat de polițiști. Ulterior acesta a fost dus cu salvarea la Spitalul de Urgență unde s-a stins din viață.

Bărbatul era înarmat cu un pistol și cu un cuțit. Acesta le-a declarat polițiștilor că intenționează să omoare copii.

Pistol - Sputnik Moldova
Accidente
În troleibuzul 8 din Chișinău un pasager a amenințat taxatorul cu un pistol

”Plecați de aici. Eu i-au cuțitul și îi omor. Eu i-am făcut, eu am tot dreptul să-i omor”, le-a spus individul polițiștilor.

Bărbatul devenea tot mai agresiv în timpul discuțiilor cu oamenii legii, iar mascații de la Batalionul cu Destinații Speciale Fulger au intervenit în forță. Familia individului a fost eliberată și beneficiază de asistență psihologică. Bărbatul a fost judecat de șapte ori pentru jafuri și furturi. Acesta a stat după gratii, iar în penitenciar și-a mutilat o mână.

Fluxul de știri
0