Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ingeniozitatea moldovenilor nu are limite: Iată unde au ascuns țigările

CC0 / Pixabay / klimkin / Țigarete
Țigarete - Sputnik Moldova
Abonare
Un moldovean a ascuns aproape 30 000 de țigări în mașina cu care intenționa să traverseze frontiera prin punctul de trecere Sculeni.

CHIȘINĂU, 6 sept — Sputnik. Aproape 30 de mii de țigarete și autoturismul folosit pentru transportarea acestora au fost reținute de către vameșii de la Sculeni. Potrivit oamenilor legii, incidentul a avut loc pe data de 5 septembrie.

Табачная фабрика - Sputnik Moldova
Societate
Aceste țigări provoacă cel mai agresiv cancer la plămâni

Pe acest caz este documentat un locuitor al orașului Fălești, care trebuie să achite și o amendă pentru trafic ilicit cu țigarete.

Produsele din tutun au fost descoperite după ce inspectorii vamali au redirecționat pe Coridorul Roșu automobilul condus de contravenient. Țigaretele au fost identificate cu ajutorul câinelui-polițist aflat în dotarea instituției.

Astfel, în urma demontării podelei autoturismului, inspectorii vamali au ridicat 29 820 de țigarete de diverse mărci, cu timbru de acciz al Republicii Moldova. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor la săvârșirea infracțiunii.

Fluxul de știri
0