Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cetățenii ruși pot vota în Moldova în alegerile suplimentare ale deputaților Dumei de Stat

© Sputnik / Максим Богодвид / Accesați arhiva multimediaSecție de Votare
Secție de Votare - Sputnik Moldova
Abonare
Pe 9 septembrie, în Moldova vor fi deschise trei secții de votare pentru alegerile suplimentare ale deputaților Dumei de Stat a Adunării Federale din Rusia.

CHIȘINĂU, 5 sept — Sputnik. Pe 9 septembrie 2018 vor avea loc alegeri suplimentare pentru alegerea deputaților Dumei de Stat a Adunării Federale din Rusia. Cetățenii ruși, care locuiesc în Republica Moldova sau care se află temporar pe teritoriul țării, își vor putea exercita dreptul la vot mergând în una din cele trei secții de votare care vor fi deschise în ziua scrutinului.

Alegerile sunt programate pentru deputații care au candidat pentru circumscripția regiunii Kaliningrad. Printre celelalte, de această regiune țin și cele 3 secții de votare deschise în Republica Moldova. Este vorba de:

Президент РФ В. Путин встретился с В. Скворцовой и А. Бастрыкиным - Sputnik Moldova
Rusia
Putin a calificat ultimele alegeri prezidențiale drept cele mai transparente

1. Secția de votare Nr. 8204, municipiul Chișinău, strada Mihai Eminescu 2, Centrul rus de Știință și Cultură;

2. Secția de votare Nr. 8217, municipiul Bălți, strada Viteazul 44, Asociația Obștească „Comunitatea Rusă”;

3. Secția de votare Nr. 8221, municipiul Komrat, strada Lenin 198, Liceul „G.Gaidarji”.

Pentru a primi un buletin de vot, alegătorul trebuie să prezinte un act de identitate și dovada cetățeniei ruse (pașaportul Federației Ruse, pașaportul intern al Federației Ruse, pașaport de tip vechi — URSS cu notă privind deținerea cetățeniei ruse, adeverință pentru revenire în Federația Rusă).

Mai multe detalii privind alegerile suplimentare ale deputaților Dumei de Stat, inclusiv informații despre candidați, le puteți afla:

— pe site-ul Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova, numărul de telefon al Ambasadei: (022) 23-49-41 (de la 09:00 la 18:00);

— pe site-ul CEC-ului Federației Ruse;

— la linia fierbinte a Centrului de Informare și Referință al CEC din Federația Rusă: 8-800-222-11-83, +7 (495) 727-22-33.

Pe 9 septembrie, secțiile de votare vor fi deschise începând cu ora 8:00 și până la 20:00.

Fluxul de știri
0