Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a calificat ultimele alegeri prezidențiale drept cele mai transparente

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин встретился с В. Скворцовой и А. Бастрыкиным
Президент РФ В. Путин встретился с В. Скворцовой и А. Бастрыкиным - Sputnik Moldova
Abonare
Conform opiniei generale, această muncă a fost înfăptuiră la cel mai înalt nivel nu doar din punct de vedere tehnic, ci și organizatoric.

CHIȘINĂU, 3 apr — Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, în timpul întrevederii cu șefa Comisiei Electorale Centrale (CEC), Ella Pamfilova, a menționat că alegerile din 18 martie s-au desfășurat la un nivel înalt, calificându-le drept cele mai transparente din istoria Rusiei, comunică serviciul de presă al Kremlinului.

Președintele Vladimir Putin a oferit un interviu postului NBC - Sputnik Moldova
Rusia
Putin: Falsuri despre Kemerovo sunt lansate din afara țării pentru provocarea panicii

„Conform opiniei generale, această muncă a fost înfăptuiră la cel mai înalt nivel nu doar din punct de vedere tehnic, ci și organizatoric. După cum au afirmat deja mai multe persoane, aceste alegeri au fost probabil cele mai transparente, cele mai curate din istoria țării noastre", a spus Putin.

Pamfilova a menționat că CEC a prezentat raportul cu privire la totalurile alegerilor în care este inclusă întreaga statistică.

„Am aplicat, în general am propus și am gândit un sistem de filtre cu mai multe straturi pentru a preveni, pentru a nu admite nici un fel de încălcări. Toate acestea au dat rezultate. De aceea, într-adevăr, consider că modul transparent în care s-au desfășurat alegerile este unul fără precedent, în lume nu există ceva analog", a punctat președintele CEC.

Anterior, Pamfilova îi înmânase lui Putin legitimația de președinte al Federației Ruse.

Fluxul de știri
0