Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov are o convingere în ceea ce-i privește pe Trump și Pompeo

© Sputnik / Максим Блинов / Accesați arhiva multimediaSerghei Lavrov
Serghei Lavrov - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful departamentului rus de politică externă, vorbind în fața viitorilor diplomați, a caracterizat starea actuală și perspectivele relațiilor dintre Moscova și Washington.

CHIȘINĂU, 4 sep — Sputnik. Ministrul rus de Externe consideră că există premise pentru ameliorarea dialogului între părți.

Emmanuel Macron - Sputnik Moldova
Rusia
Lavrov a vorbit despre discursul "pro-rus" al lui Macron

”O importanță foarte mare le revine contactelor personale. Eu am asistat la întâlnirile președintelui (Rusiei — n.r.) cu președintele Trump, m-am întreținut cu secretarii de stat Tillerson și Pompeo. Sunt niște persoane care, în opinia mea, înțeleg necesitatea de unei bune înțelegeri cu noi, după spusele lor — inclusiv, în interesele SUA”, a spus Serghei Lavrov în cadrul întâlnirii cu studenții Institutului de Stat pentru Relații Internaționale.

Potrivit diplomatului, companiile americane sunt interesate de piața rusă și interesele de perspectivă ale SUA nu pot ignora potențialul acesteia și potențialul cooperării cu Moscova.

Fluxul de știri
0