Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Descoperire terifiantă: Și-a găsit copilul înjunghiat în casă - Detalii

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Doi bărbați au fost găsiți fără suflare într-un apartament din sectorul Botanica al Capitalei.

CHIȘINĂU, 3 sept — Sputnik. Doi prieteni au fost găsiți fără suflare într-un apartament din sectorul Botanica al Capitalei. Descoperirea terifiantă a fost făcută de mama unuia dintre băieți.

Убийство - Sputnik Moldova
Societate
Șocant: Un bărbat a fost înjunghiat de o femeie - Detalii cutremurătoare

Femeia a descoperit crima când s-a întors acasă. Aceasta le-a declarat anchetatorilor că fiul ei plecase încă de sâmbătă la aniversarea unui apropiat. În aceiași zi a plecat de acasă și ea.

Unul dintre bărbați a fost înjunghiat în piept, iar altul avea o tăietură adâncă la gât. La moment, au fost dispuse mai multe expertize pentru a stabili cu exactitate din ce cauză a survenit moartea bărbaților.

Poliția a pornit o cauză penală pentru omor. Potrivit legislației în vigoare, persoanele care au comis o astfel de infracțiune riscă pedeapsa cu închisoarea de până la 20 de ani. Oamenii legii întreprind măsuri de investigații pentru identificarea și reținerea celor care au comis crima.

 

Fluxul de știri
0