Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șocant: Un bărbat a fost înjunghiat de o femeie - Detalii cutremurătoare

© PixabayУбийство
Убийство - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
O femeie a înjunghiat un bărbat în sectorul Râșcani al Capitalei din cauza unei datorii

CHIȘINĂU, 7 mai — Sputnik. Furia femeilor poate avea urmări nebănuite. Un bărbat de 27 de ani a fost la un pas de moarte după ce o femeie l-a înjunghiat cu un cuțit de bucătărie.

Pumn - Sputnik Moldova
Societate
Îngrozitor: Și-a ucis în bătaie fiul pentru că nu a avut grijă de vițel

Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în stradă, în sectorul Râșcani al Capitalei. Scandalul s-a fi iscat între agresoare, un bărbat și concubina acestuia. Cearta a pornit din cauza unei datorii. Conflictul a degenerat într-o bătaie, iar la un moment dat femeia a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat.

Agresoarea a fost reținută în scurt timp. Ea și-a recunoscut vinovăția. În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că cele trei persoane erau în stare de ebrietate. Femeia nu este la prima ispravă de acest gen, anterior ea mai fiind judecată pentru infracțiuni similare.  

Victima a ajuns la Institutul de Medicină Urgentă și a fost internat în secția reanimare. Potrivit medicilor, starea lui este gravă, dar stabilă.

Tânăra este cercetată penal pentru huliganism. Această infracțiune se pedepsește cu amendă de până la 52 500 de lei sau, muncă neremunerată în folosul comunităţii până la 240 de ore sau cu închisoare de până la trei ani.

Fluxul de știri
0