Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mai multe troleibuze și autobuze pe străzile Capitalei

© Sputnik / Miroslav RotariTroleibuz
Troleibuz - Sputnik Moldova
Abonare
Din luna septembrie pe străzile Capitalei vor circula mai multe autobuze și troleibuze.

CHIȘINĂU, 31 aug — Sputnik. Odată cu venirea toamnei pe străzile Capitalei vor circula mai multe autobuze și troleibuze. Astfel, începând cu data de trei septembrie pe străzile Chișinăului vor circula 302 troleibuze și 94 de autobuze.

Новые автобусы в Оргееве - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Autobuze noi şi facilităţi la plata călătoriilor pentru orheieni

Reprezentanţii Regiei Transport Electric şi ai Parcului Urban de Autobuze au anunţat că trec la graficul de toamnă întrucât oraşul devine mai aglomerat din luna septembrie. În timpul verii când elevii şi studenţii erau în vacanţă, pe străzi erau scoase 242 de troleibuze și 14 autobuze. Transportul va fi suplimentat pe toate liniile.

Anterior autoritățile au anunțat că în Capitală vor fi puse în circulați autobuze în care vor fi instalate aparate de aer condiționat. Deocamdată au fost livrate din Minsk piesele pentru cinci troleibuze. 

Troleibuzele noi care vor fi dotate cu aer condiționat le vom putea vedea pe străzile Capitalei după ce vor fi testate de un grup de experți din Belarus. Următoarele componente pentru 15 troleibuze vor ajunge în ţara noastră până în luna octombrie.

În prezent, pe străzile Capitalei circulă peste 300 de troleibuze, dintre care peste 200 sunt noi. Reprezentanţii Regiei Transport Electric susţin că, în următoarea perioadă, urmează să le schimbe şi pe cele vechi care au mai rămas.

Fluxul de știri
0