Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă doi moldoveni, victime ale accidentului din Kaluga, vor fi aduși acasă

© Photo : IGSUIGSU - Imagine Simbol
IGSU - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Tragedia s-a produs în dimineața zilei de 4 august, în apropiere de regiunea Kaluga, Rusia

CHIȘINĂU, 31 aug — Sputnik. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI va aduce acasă doi cetățeni ai Republicii Moldova, care au fost implicați în accidentul din Kaluga, Rusia.

Astfel, un bărbat de 47 de ani, care a fost internat într-un spital și un bărbat de 44 de ani, care a suferit un accident de muncă în Federația Rusă, vor fi aduși în Moldova.

Авария в Кишиневе дтп accident rutier - Sputnik Moldova
Societate
Filmul care a îndurerat întreaga țară – Iată cum au murit cei șase moldoveni la Kaluga

Doi ofițeri IGSU au plecat în Federația Rusă pentru a monitoriza starea de sănătate a acestor două persoane pe parcursul drumului de întoarcere.

Moldovenii vor ajunge acasă cu trenul, iar din raionul Ocnița, ambii vor fi preluați de două echipaje SMURD pentru a fi transportați în siguranță la Institutul de Medicină Urgentă din municipiul Chișinău.

Potrivit IGSU, ofițerii și victimele vor ajunge în țară pe 1 septembrie.

Amintim că, șapte moldoveni au murit, iar alți șapte au fost răniți în urma unui cumplit accident rutier produs în Rusia. Tragedia s-a produs în dimineața zilei de 4 august, în apropiere de regiunea Kaluga, Rusia. În accident au fost implicate trei unități de transport, inclusiv un microbuz de model Mercedes Vito cu numere de înmatriculare a Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0