Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Filmul care a îndurerat întreaga țară – Iată cum au murit cei șase moldoveni la Kaluga

© Sputnik / Miroslav RotariАвария в Кишиневе дтп accident rutier
Авария в Кишиневе дтп accident rutier - Sputnik Moldova
Abonare
Microbuzul cu moldoveni, care a fost implicat, în datade 4 august, într-un tragic accident lângă orașul Kaluga, Rusia, soldat cu moartea a șase compatrioți de-ai noștri, a fost lovit mai întâi de un autoturism din față, după care a fost strivit de un camion. Urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

CHIȘINĂU, 12 aug – Sputnik. Șase moldoveni au murit într-un tragic accident rutier care s-a produs acum o săptămână, în data de 4 octombrie, dimineața, în regiunea Kaluga, Rusia, iar alți opt au fost răniți. Tragedia s-a produs, la ora 7.40,  pe șoseaua M3. În accident au fost implicate trei unități de transport, inclusiv un microbus de model Mercedes Vito cu numere de înmatriculare ale Republicii Moldova. În urma impactului, 8 persoane au decedat, dintre care 6 cetățeni ai Republicii Moldova.

În internet a fost postat un film cu acest teribil accident. Momentul impactului celor trei mașini a fost filmat de o cameră de bord amplasată pe un autovehicul care tocmai se deplasa din urma microbuzului cu cetățenii moldoveni.

Vă avertizăm, imaginile video sunt cu un puternic impact emoțional.

 

Fluxul de știri
0