Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Drama continuă: Iată ce se întâmplă cu copilul rămas orfan în accidentul de la Ștefan Vodă

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Copilul rămas orfan în urma teribilului accident de la Ștefan Voda a suferit mai multe traumatisme grave și a fost operat de urgență.

CHIȘINĂU, 29 aug — Sputnik. Starea de sănătate a copilului care a rămas orfan în urma teribilului accident produs săptămâna trecută la Ștefan Vodă este în continuare gravă.

Авария с автобусом Кишинев-Затока - Sputnik Moldova
Societate
Copilul rămas orfan în urma accidentului de la Ștefan Vodă se zbate între viață și moarte

Acesta este sub supravegherea medicilor de la Institulul Mamei și al Copilului. Potrivit purtătorului de cuvât al instituției, Maxim Cazacu, copilul este internat în secția reanimare. Acesta este în continuare inconștient, dar respiră fără ajutorul aparatelor. Medicii nu pot deocamdată să facă pronosticuri cu privire la starea de sănătate a copilului și șansele ca acesta să-și revină.

Amintim că un copil a rămas orfan după ce ambii părinți au murit în teribilul accident produs săptămâna trecută  la Ștefan Vodă. Potrivit surselor Sputnik Moldova, numele lui este Podrucinii Vasile. Copilul are patru ani și este originar din Ceadâr Lunga.  Copilul a suferit traumatisme asociate, traume cranio-cerebrale acute, contuzie cerebrală, fractură de claviculă pe dreapta, leziune traumatică a splinei, dar și hemoragie internă.

Accident teribil a avut loc în data de 22 august, aproape de ora 02:00 în raionul Ștefan-Vodă. În accident au fost implicat un autobuz de pe ruta Chișinău-Zatoka, un autoturism și un tractor. În urma impactului, trei persoane au murit, iar un copil de patru ani a fost transportat în stare gravă la spital.

Potrivit poliției, autocarul care se îndrepta din Chișinău spre Zatoka, Ucraina, a lovit în spate un tractor cu remorcă, care nu avea luminile de semnalizare incluse. 

În urma coliziunii, și autobuzul, și tractorul s-au răsturnat. Autocarul a căzut peste un autoturism care era parcat în preajmă și în care erau trei persoane, toți membri ai unei familii. Șoferul automobilului și soția acestuia au murit pe loc. De asemenea, a decedat și un pasager din autocar.

Fluxul de știri
0