Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Copilul rămas orfan în urma accidentului de la Ștefan Vodă se zbate între viață și moarte

Abonare
Copilul rămas orfan în urma teribilului accident de la Ștefan Voda a suferit mai multe traumatisme grave și a fost operat de urgență.

CHIȘINĂU, 22 aug — Sputnik. Un copil a rămas orfan după ce ambii părinți au murit în teribilul accident produs în această dimineață la Ștefan Vodă. Potrivit surselor Sputnik Moldova, numele lui este Podrucinii Vasile. Copilul are patru ani și este originar din Ceadâr Lunga. 

În momentul de față, el se află în stare gravă la spital. Copilul a suferit traumatisme asociate, traume cranio-cerebrale acute, contuzie cerebrală, fractură de claviculă pe dreapta, leziune traumatică a splinei, dar și hemoragie internă.

Авария с автобусом Кишинев-Затока - Sputnik Moldova
Societate
Detalii sfâșietoare: Filmul tragicului accident cu implicarea autobuzului Chișinău-Zatoka

Micuțul este internat in Secția Terapie Intensivă și Reanimare. Hemoragia internă a fost oprită în urma unei intervenții chirurgicale.

Amintim că un accident teribil a avut loc în această dimineață, aproape de ora 02:00 în raionul Ștefan-Vodă, cu implicarea unui autobuz de pe ruta Chișinău-Zatoka, a unui autoturism și a unui tractor. În urma impactului, trei persoane au murit, iar un copil de patru ani a fost transportat în stare gravă la spital.

Potrivit poliției, autocarul care se îndrepta din Chișinău spre Zatoka, Ucraina, a lovit în spate un tractor cu remorcă, care nu avea luminile de semnalizare incluse. 

În urma coliziunii, și autobuzul, și tractorul s-au răsturnat. Autocarul a căzut peste un autoturism care era parcat în preajmă și în care erau trei persoane, toți membri ai unei familii. Șoferul automobilului și soția acestuia au murit pe loc. De asemenea, a decedat și un pasager din autocar.

Fluxul de știri
0