Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident de groază în Capitală: Un șofer beat și mai multe persoane rănite

Abonare
Astăzi dimineața, în jurul orei 09:30, a avut loc un accident groaznic pe strada Petricani.

CHIȘINĂU, 29 aug — Sputnik. Un șofer în stare de ebrietate avansată a produs un accident cumplit în Capitală. 

În această dimineață, în jurul orei 09:30, un echipaj de patrulare a observat un automobil de model Toyota, care se deplasa neregulamentar. Mașina se deplasa pe contrasens cu viteză excesivă pe strada Petricani din municipiul Chișinău.

Авария в Кишиневе дтп accident rutier - Sputnik Moldova
Societate
Accident teribil în Capitală: Un tânăr a murit sub fiare - Detalii cutremurătoare (Foto)

Inspectorii de patrulare au solicitat șoferului să oprească mașina, însă cerințele ofițerilor au fost ignorate. Șoferul tupeist a continuat deplasarea pe trotuar, după care a tamponat mai multe automobile. Este vorba de o mașină de model BMW la volanul căreia se afla un bărbat de 55 de ani și două mașini de model Toyota la volanul cărora se afla o femeie de 58 de ani și un bărbat de 38 de ani. 

În urma accidentului, șoferița automobilului de model Toyota și doi pasageri din aceiași mașină și încă o persoană din alt autoturism au ajuns la spital. Șoferul vinovat este un tânăr în vârstă de 28 de ani. În urma testului de alcoolemie s-a dovedit că bărbatul avea 0,83 mg/l în aerul expirat.

În acest caz a fost deschisă o anchetă. Dacă expertiza medico-legală va demontra că persoanele au suferit leziuni ușoare, bărbatul va fi amendat cu 1500 de lei și va primi 6 puncte de penalizare. În cazul în care leziunile victimelor vor fi grave va fi pornită o cauză penală. La fel, polițiștii au pornit o cauză penală și pentru faptul că bărbatul era în stare de ebrietate. 

Inspectoratul Național de Patrulare reamintește șoferilor că starea de ebrietate la volan duce la consecințele grave.

Fluxul de știri
0