Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov, despre riposta la sancțiunile americane - detalii

© Sputnik / Ramil Sitdikov / Trecere la banca de fotografiiВстреча глав МИД РФ, Ирана и Турции
Встреча глав МИД РФ, Ирана и Турции - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Șeful diplomației ruse a promis că partea rusă va lăsa fără reacție ultimele acțiuni restrictive adoptate de Washington și a spus cum va fa această replică.

CHIȘINĂU, 28 aug — Sputnik. Moscova va răspunde la noile sancțiuni impuse de SUA în legătură cu presupusa implicare a Kremlinului în otrăvirea lui Serghei Skripal și a fiicei sale Iulia. Potrivit ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, răspunsul va fi unul simetric și bine cântărit.

”Din partea noastră, vom continua să acționăm calm și pragmatic răspunzând la toate atacurile, în conformitate cu principiul de reciprocitate”, a declarat Lavrov într-un interviu pentru un cotidian slovac.

Vizita lui Putin în Turcia - Sputnik Moldova
Rusia
A fost fixată data summitului Rusia – Turcia - Iran

Ministrul rus a reamintit, totodată, că încercările de a vorbi cu Rusia în termeni ultimativi nu au fost niciodată productive. Cu toate acestea, a adăugat diplomatul, Moscova este deschisă pentru construirea relațiilor normale bazate pe respectul și luarea în considerare a intereselor reciproce.

Noile sancțiuni, adoptate de Washington împotriva Moscovei în urma presupusei aplicări de către Rusia a unui agent toxic în orașul britanic Salisbury, au intrat în vigoare la data de 27 august.

Măsurile includ interdicția exporturilor de tehnologii cu duble utilizări, civile și militare.

Fluxul de știri
0