Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ziua Independenței: Felicitările politicienilor - Foto, Video

© Sputnik / Miroslav RotariДень Независимости Республики Молдова 2018
День Независимости Республики Молдова 2018 - Sputnik Moldova
Abonare
Oficialii din țara noastră au venit cu mesaje de felicitare de Ziua Independenței pentru locuitorii Republicii Moldova.

CHIȘINĂU, 27 aug — Sputnik.  Președintele țării, Igor Dodon a felicitat moldovenii cu cei 27 de ani de independență. Acesta a scris pe Faceebok că pentru el, Ziua Independenţei este cea mai importantă sărbătoare națională.

Думитру Пулбере и Павел Мидриган Чему научили уроки независимости - Sputnik Moldova
Societate
Evoluția Republicii Moldova: 27 de ani de independență - Opinii

În această zi, oficialul obișnuiește să facă un bilanţ al realizărilor făcute în calitate de şef al statului, de politician, pentru fortificarea statalităţii, pentru consolidarea societăţii, pentru dezvoltarea ţării noastre.

”Ştiu că avem foarte mult de lucru. Obiectivul meu principal este de a transforma Moldova într-o ţară atractivă, confortabilă pentru viaţă, de a creşte nivelul de trai al oamenilor, de a face totul pentru ca lumea să nu plece, ci să trăiască şi să activeze acasă, pe meleagul natal. Îmi doresc foarte mult ca noi toţi, cetăţenii acestei ţări, să fim mîndri de Patria noastră — Moldova!” a scris președintele țării pe fagina sa oficială de Facebook. 

Și premierul Pavel Filip a ținut să felicite conaționalii noștri. Acesta a publicat un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook. Acesta i-a îndemnat pe oameni să fie mai buni unii cu alţii, mai uniţi, astfel ca şi Republica Moldova să fie mai frumoasă şi mai unită.

"Independența ne-o construim cu toții, împreună, zi de zi. Dacă noi vom fi mai buni unii cu alții, mai uniți, mai dedicați pentru ceea ce facem, la fel va fi și Republica Moldova: mai frumoasă, mai bună, mai unită. La mulți ani, dragi cetățeni! La mulți ani, Republica Moldova", a scris premierul pe pagina lui de facebook.

Fluxul de știri
0