Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vladimir Putin: Le doresc moldovenilor bunăstare și prosperitate

© Sputnik / Сергей Гунеев / Trecere la banca de fotografiiПрезидент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном
Президент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a felcitat cetățenii țării noastre cu ocazia Zilei Independenței.

CHIȘINĂU, 27 aug — Sputnik. Cetățenii țării noastre și șeful statului, Igor Dodon, au primit felicitări cu ocazia Zilei Independenței de la președintele Federației Ruse, Vladimir Putin. 

Purtătorul de cuvât al lui Igor Dodon, Maxim Lebedinschi, a făcut public mesajul liderului Federației Ruse. În felicitarea sa, liderul de la Moscova și-a arătat încrederea în dezvoltarea dialogului bilateral între cele două state. 

"Sunt încrezut că bazându-ne pe relațiile de prietenie strânse și respectul reciproc care ne unește de mult timp am putea să asigurăm o dezvoltare contructivă a dialogului moldo-rus. Acest lucru ar putea să ne aducă beneficii ambelor țări, precum și o colaborare bilaterală în diverse sfere de activitate ”, este specificat în mesajul lui Putin. 

Președintele Rusiei a mai scris că toate aceste lucrui vor servi intereselor comune ale ambelor țări, dar și stabilității și securității naționale. 

La final, Putin i-a urat succese președintelui Igor Dodon, dar și bunăstare și prosperitate cetățenilor Moldovei. 

Fluxul de știri
0