Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Netaniahu: Declarație cu privire la relațiile dintre Israel și Rusia

© AP Photo / Amir Cohen, PoolBeniamin Netaniahu
Beniamin Netaniahu - Sputnik Moldova
Abonare
Relațiile dintre Rusia și Israel au înregistrat o evoluție pozitivă, afirmă prim-ministrul israelian, Beniamin Netaniahu.

CHIȘINĂU, 25 aug — Sputnik. Premierul israelian, Beniamin Netaniahu, a declarat că relațiile între Israel și Rusia s-au îmbunătățit simțitor.

Vizita lui Putin în Turcia - Sputnik Moldova
Rusia
A fost fixată data summitului Rusia – Turcia - Iran

Relațiile cu Rusia s-au schimbat după căderea Zidului Berlinului. Nu aș putea spune că suntem de acord cu toate, însă au apărut aspecte în care avem o părere comună, a declarat Netaniahu în cadrul unei conferințe de presă susținute în comun cu prim-miniștrii celor trei țări baltice la Vilnius.

Potrivit lui, la normalizarea relațiilor a contribuit și factorul umanitar.

"În Israel au venit mulți evrei din Rusia, care au devenit o punte culturală. Relațiile au cunoscut o transformare", a spus el, adăugând că și-ar dori ca aceste relații să fie consolidate, însă „dintr-o perspectivă generală acest lucru nu este pe deplin real, pentru că lumea de azi a devenit una complexă".

Fluxul de știri
0