Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

De ce oamenii de afaceri așteaptă cu nerăbdare organizarea forumului de Afaceri Moldo-Rus

© Sputnik / Rodion ProcaAlexandru Baltag
Alexandru Baltag - Sputnik Moldova
Abonare
În perioada 20-22 septembrie, la Chișinău urmează să se desfășoare Forumul Economic Moldo-Rus. La eveniment vor participa oameni de afaceri atât din federația Rusă, cât și din Republica Moldova. Aceștia vor stabili conexiuni, urmează chiar să semneze pe viitor și acorduri de colaborare.
De ce oamenii de afaceri așteaptă cu nerăbdare organizarea forumului de Afaceri Moldo-Rus

Directorul Asociației Oamenilor de Afaceri din Republica Moldova, Alexandru Baltag, a declarat în cadrul emisiunii „Kilometrul 0", de la Sputnik Moldova, că astfel de evenimente sunt tot mai așteptate de către mediul de afaceri de la noi din țară.

„Forumul care urmează să se desfășoare în luna septembrie este unul binevenit. Prioritățile, dar și strategia statului pentru atragerea investițiilor presupune inclusiv o colaborare mai bună cu investitorii ruși care sunt destul de prezenți aici, în Republica Moldova. Dar și pentru produsele moldovenești, care trebuie să fie mai bine prezente pe piața rusă", a spus Alexandru Baltag. 

Totodată, Alexandru Baltag a afirmat că relațiile dintre Republica Moldova și Federația Rusă, pe plan economic, sunt destul de bune.

Fluxul de știri
0