Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Avertisment clar pentru SUA și aliații lor

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
Rusia este obligată să dea o replică la amplasarea scuturilor antirachetă în apropierea frontierelor ei, a declarat președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 23 aug — Sputnik. Rusia trebuie să reacționeze la acțiunile statelor NATO în apropierea frontierelor rusești și la amplasarea acolo a elementelor sistemului american de apărare antirachetă, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Lansarea rachetei Kinjal - Sputnik Moldova
Deveselu ar putea fi distrus în 2 minute de noile avioane rusești: Riscuri pentru Moldova

"Desigur, trebuie să urmărim ce se întâmplă acolo, să ne consolidăm infrastructura. Trebuie să reacționăm la faptul că în apropierea frontierelor noastre apar elementele sistemului american antirachetă", le-a spus Putin jurnaliștilor după discuțiile cu omologul său finlandez, Sauli Niinistö.

Șeful statului rus a subliniat că sistemele antirachetă menționate reprezintă nu doar o apărare împotriva rachetelor, dar pot fi utilizate și pentru lansarea rachetelor cu rază medie de acțiune.

Fluxul de știri
0