Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rușinos: O femei din Capitală a încercat să-i facă asta cu un funcționar

CC0 / Pixabay / kaboompics / Femeie - Imagine Simbol
Femeie - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Fapta rușinoasă a unei femei, directoare a unei școli profesionale, a fost deconspirată de un funcționar.

CHIȘINĂU, 23 aug — Sputnik. Directoarea unei școli profesionale va fi judecată pentru trafic de influență, după ce a încercat să mituiască un funcționar.

Casă - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Societate
Rușinos și criminal: Vezi ce a făcut un individ din raionul Rezina în casa unei femei

Temei pentru începerea urmăririi penale a servit denunţul unui funcționar din cadrul Agenţiei Naţionale de Asigurare a Calităţii în Educaţie şi Cercetare.

Aceasta a declarat că administratoarea unei instituţii private de învăţământ din Chișinău, specializată pe cursuri de formare profesională, a încercat să-l mituiască cu 300 de dolari SUA.

Potrivit procurorilor, directoarea solicitase anterior o evaluare din partea Agenţiei Naţionale de Asigurare a Calităţii în Educaţie şi Cercetare a instituției de învățământ administrate, în vederea acreditării unui şir de programe de formare profesională.

În urma vizitei efectuate la sediul acesteia, comisia a identificat o serie de neajunsuri. Prin urmare, în schimbul a 300 dolari SUA, bănuita solicita influențarea de către funcționar a membrilor comisiei de acreditare, pentru ca aceasta să ignore deficiențele depistate și să soluționeze cererea în vederea acreditării instituției.

Rușinos: Acești bărbați au făcut asta chiar în centrul Capitalei — Video>>>

Inculpata și-a recunoscut vina, iar dacă va fi găsită vinovată, aceasta riscă o amendă în mărime de la 2000 până la 3000 unități convenționale sau privațiune de libertate de până la trei ani.

 

Fluxul de știri
0