Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Washingtonul a comis-o din nou: Extinde lista sancțiunilor antirusești

© AP Photo / J. Scott ApplewhiteUS State Department building
US State Department building - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Finanțelor al SUA a anunțat că lista persoanelor fizice și juridice care sunt supuse restricțiilor a fost completată cu noi nume.

CHIȘINĂU, 22 aug — Sputnik. SUA au extins sancțiunile împotriva Federației Ruse, în lista neagră a Washingtonului fiind incluse un șir de companii, persoane fizice și chiar nave maritime, anunță Ministerul Finanțelor din SUA.

Astfel, americanii au inclus în lista neagră două companii — una rusească, Vela-Marine LTD din Sankt Petersburg, și una slovacă, Lacno S.R.O.

Добыча нефти - Sputnik Moldova
Societate
Mari companii americane se opun înăspririi sancțiunilor împotriva Rusiei

De asemenea, sub incidența măsurilor punitive au ajuns Anton Nagybin, născut în anul 1985, și Marina Țareva, născut în 1973, care au relații cu compania "Dayvtekhnoservis", supusă și ea sancțiunilor.

În afară de aceasta, Washingtonul a sancționat, din cauza relațiilor cu Coreea de Nord, șase nave maritime care navighează sub pavilion rus: Bella, Bogatyr, Neptun, Partizan, Patriot și Sevastopol.

Ministerul Finanțelor a declarat că SUA vor continua aceeași linie de în raport cu Rusia „în cazul în care Moscova nu își va schimba comportamentul".

Despre introducerea noilor sancțiuni s-a anunțat în ajunul discursului responsabilului pentru sancțiuni din cadrul Ministerului Finanțelor, Sigal Mandelker, care prezintă rapoarte în comisia bancară a senatului în legătură cu restricțiile împotriva Rusiei.

Fluxul de știri
0