Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pavel Filip a vizitat victimele tragicului accident de la Ștefan Vodă - Foto

© Sputnik / Варвара Гертье / Trecere la banca de fotografiiPacient la spital
Pacient la spital - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Accident teribil cu implicarea unui autocar care se îndrepta din Chișinău spre Zatoka, Ucraina. Trei persoane și-au pierdut viața.

CHIȘINĂU, 22 aug — Sputnik. Şeful Cabinetului de Miniştri a vizitat persoanele rănite în accidentul care a avut loc pe drumul dintre localitatea Popeasca și orașul Ștefan Vodă.

În accident au fost rănite 19 persoane. Șase rămân internate în spitalul din Ștefan Vodă.

Авария в Кишиневе дтп accident rutier - Sputnik Moldova
Societate
Accident în lanț în Capitală: La fața locului au intervenit medicii și salvatorii - Foto

Premierul a discutat cu pacienții, pe care i-a întrebat dacă primesc asistența necesară. Directorul spitalului a menționat că instituția medicală dispune de toate medicamentele, consumabilele și echipamentele necesare pentru tratamentul celor internați.

Dintre cei șase pacienți internați, rămâne în stare gravă copilul care și-a pierdut ambii părinți în accident. Premierul i-a cerut ministrului Sănătății, Muncii și protecției Sociale să acorde asistența necesară acestuia și să monitorizeze în continuare starea pacienților.

Amintim că un accident teribil a avut loc în această dimineață, aproape de ora 02:00, în raionul Ștefan-Vodă, cu implicarea unui autobuz de pe ruta Chișinău-Zatoka, a unui autoturism și a unui tractor. Sunt trei morți și mai mulți răniți, printre care și un copil de doar patru ani.

Potrivit poliției, autocarul care se îndrepta din Chișinău spre Zatoka, Ucraina, a lovit în spate un tractor cu remorcă, care nu avea luminile de semnalizare incluse.

În urma coliziunii, și autobuzul, și tractorul s-au răsturnat. Din nefericire, autocarul a căzut peste un autoturism care era parcat în preajmă și în care erau trei persoane, toți membri ai unei familii. Șoferul automobilului și soția acestuia au murit pe loc. De asemenea, a decedat și un pasager din autocar.

Copilul rămas orfan în urma accidentului de la Ștefan Vodă se zbate între viață și moarte>>>

Copilul cuplului din autoturism a fost internat în stare gravă la spital. De asemenea, cu răni sunt internați în spital șoferul autocarului, tractoristul și mai mulți pasageri din autobuz.

Fluxul de știri
0