Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident în lanț în Capitală: La fața locului au intervenit medicii și salvatorii - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariАвария в Кишиневе дтп accident rutier
Авария в Кишиневе дтп accident rutier - Sputnik Moldova
Abonare
Trei mașini s-au cicnit la intersecția străzilor Bulgară cu Sciusev din Capitală.

CHIȘINĂU, 20 aug — Sputnik. Accident în lanț în Capitală. Cel puțin trei mașini s-au ciocnit la intersecția străzilor Bulgară cu Şciusev din Capitală. Potrivit martorilor, la fața locului a intervenit o ambulanță, iar o adolescentă a fost transportată la Institutul Mamei și al Copilului din Capitală.

Din imaginile publicate de internauți se vede că la fața locului au intervenit și salvatorii pentru a scoate victimele din mașină. Potrivit Poliției, accidentul s-a produs la ora 12:30. Inițial s-au ciocnit două mașini. Una de model Ford, la volanul căreia era un bărbat de 55 de ani, și una de model Renault, condusă de un tânăr de 25 de ani. Ulterior, o altă mașină de model Volkswagen Pasat a dat jos un pilon de electricitate și s-a izbit în mașina de model Renault.

Potrivit informațiilor preliminare, șoferul mașinii de model Renault nu a cedat trecerea mașinii de model Ford, care se deplasa regulamentar. În acest caz a fost inițiată o anchetă, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Fluxul de știri
0