Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Muniții de război, depistate la frontiera cu Ucraina - Detalii

© Sputnik / Евгений Епанчинцев / Accesați arhiva multimediaКурсы общевойсковой подготовки кандидатов на военную службу по контракту в Восточном военном округе
Курсы общевойсковой подготовки кандидатов на военную службу по контракту в Восточном военном округе - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Capitală a vrut să treacă frontiera Palanca - Maiaki - Udobnoe cu muniții de război.

CHIȘINĂU, 22 aug — Sputnik. Un bărbat, originar din Moldova, este documentat pentru tăinuirea și lipsa actelor de proveniență a munițiilor pentru pistolul mitralieră Kalașnikov. Incidentul a fost înregistrat la primele ore ale dimineții în punctul de trecere Palanca — Maiaki — Udobnoe.

Tinerii admişi în Academia „Alexandru cel Bun”, iniţiaţi în arta militară - Sputnik Moldova
Societate
Tineri din Moldova, învățați cum să tragă din Kalașnikov

La linia de control pe sensul de ieșire din țară s-a apropiat mijlocul de transport de model Dacia Logan. Acesta era condus de un bărbat din Chișinău în vârstă de 34 ani. După trecerea tuturor formalităților de control la autoritățile din Republica Moldova, bărbatul a prezentat actele de călătorie reprezentanților Serviciului de Grăniceri ai Ucrainei.

În timpul verificărilor și în baza analizei de risc, grănicerii ucraineni au recurs la controlul fizic de nivel II asupra autoturismului, ceea ce presupune verificări adiționale. Au fost depistate în mașină, într-un loc special amenajat, muniții care se utilizează pentru pistolul mitralieră Kalașnikov.

Cetățeanul a fost preluat în custodia autorităților ucrainene pentru examinarea cazului și elucidarea tuturor cicumstanțelor.

Fluxul de știri
0