Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Detalii sfâșietoare: Filmul tragicului accident cu implicarea autobuzului Chișinău-Zatoka

Abonare
Șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pânzari, a povestit cum s-a produs accidentul de la Ștefan Vodă cu implicarea unui autocar, unui tractor și a unui automobil.

CHIȘINĂU, 22 aug – Sputnik. Șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pânzari, a oferit mai multă informație cu privire la accidentul care s-a produs în dimineața zilei de miercuri în raionul Ștefan Vodă, în urma căruia au decedat trei persoane, iar un copil de patru ani se află în stare extrem de gravă la spital. 

Accident teribil cu implicarea autobuzului de pe ruta Chișinău-Zatoka, sunt trei morți - Sputnik Moldova
Accidente
Imagini groaznice cu accidentul în care a fost implicat autobuzul Chișinău-Zatoka

”Accidentul s-a produs între satul Popeasca și orășelul Ștefan Vodă. A avut loc o coliziune între un autocar, un tractor și un automobil”, a declarat Pânzari. 

Potrivit șefului IGP, autocarul a lovit în spate tractorul, acesta a ieșit pe contrasens și a avut loc o coliziune violentă cu un automobilul care se deplasa regulamentar. 

”În rezultat, șoferul și pasagerul automobilului au decedat, iar copilul se află în stare gravă în spital. Copilul a fost adus cu AVIASAN-ul la Chișinău. Un pasager a fost strivit de autocar”, a precizat Pânzari. 

Salvatorii au fost chemați de urgență pentru a interveni la efectuarea lucrărilor de descarcerare în urma accidentului grav, care s-a produs pe traseul R-30, km 54. Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 01:30. 

Potrivit informațiilor operative, un autocar de pe ruta Chişinău- Zatoka cu 41 de pasageri la bord s-a tamponat cu un tractor de model MTZ și cu un automobil de model Peugeot în care se deplasau trei persoane, inclusiv și un minor. 

Accident teribil cu implicarea autobuzului de pe ruta Chișinău-Zatoka, sunt trei morți>>>

Salvatorii au evacuat pasagerii din autocar și au efectuat lucrările de descarcerare pentru deblocarea unui pasager traumatizat, care a fost transportat în mod de urgență la spitalul raional Ștefan Vodă. 

Totodată, salvatorii au extras cadavrele a trei persoane, care au decedat pe loc. Două persoane care și-au pierdut viața se aflau în autoturismul de model Peugeot și o persoană din autocar. 

În urma accidentului au avut de suferit 13 persoane, care au suportat diferite traumatisme, iar un minor, care se afla în autovehicul este internat la terapie intensivă după ce a suportat traumatisme grave. 

Toate circumstanțele producerii accidentului rutier urmează să fie stabilite de organele de drept.

 

Fluxul de știri
0